+30 210 2853000

Φύλλο για πίτες με αλεύρι και γιαούρτι

Οι συνταγές αφορούν διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθαρση

Υλικά

Συστατικά Με βάση 2 φύλλα ανά συνταγή

  • 450 γρ. αλεύρι
  • 1800γρ. γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέστε το γιαούρτι και το αλεύρι.

Ανακατέψτε το μίγμα με τα χέρια έως τα 2 υλικά ενοποιηθούν ώστε να μην κολλάει στα χέρια σας και στο μπολ. Σε περίπτωση που δεν το μίγμα κολλάει προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι.

Σε μία επιφάνεια πασπαλίστε με αλεύρι και ανοίξτε το φύλλο και έτοιμο να υποδεχτεί τη γέμιση που επιθυμείτε.

Μακροθρεπτικά Συστατικά

Ενέργεια (kcal)

Πρωτεΐνη (g)

Λίπος (g)

Κορεσμένα λιπαρά (g)

Πολυακόρεστα (g)

Μονοακόρεστα (g)

Trans (g)

Υδατάνθρακες (g)

Σάκχαρα (g)

Φυτικές Ίνες (g)

Νάτριο (mg)

Αλάτι (g)

Κάλιο (mg)

Φώσφορος (mg)

Ανά 100g

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

Ανά μερίδα (170g)

763

25.79

2.92

1.05

--

0.18

--

158.75

--

3.6

74.72

--

225

144

Φύλλο για πίτες με αλεύρι και γιαούρτι

Κάθε μερίδα (170g) περιέχει

Ενέργεια

763kcal

--%

Πρωτεΐνη

25.79g

--%

Αλάτι

--g

--%

Κάλιο

225mg

--%

Φώσφορος

144mg

--

Σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθραση

Tips

Ένα φύλλο εύκολο, γρήγορο για όλες τις χρήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι γιαούρτι και αλεύρι θέλετε.