Φύλλο για πίτες με αλεύρι και γιαούρτι
Αλμυρές Πίτες & ΤάρτεςΥλικά
Συστατικά Με βάση 2 φύλλα ανά συνταγή
- 450 γρ. αλεύρι
- 1800γρ. γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέστε το γιαούρτι και το αλεύρι.
Ανακατέψτε το μίγμα με τα χέρια έως τα 2 υλικά ενοποιηθούν ώστε να μην κολλάει στα χέρια σας και στο μπολ. Σε περίπτωση που δεν το μίγμα κολλάει προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι.
Σε μία επιφάνεια πασπαλίστε με αλεύρι και ανοίξτε το φύλλο και έτοιμο να υποδεχτεί τη γέμιση που επιθυμείτε.
Μακροθρεπτικά Συστατικά
Ενέργεια (kcal)
Πρωτεΐνη (g)
Λίπος (g)
Κορεσμένα λιπαρά (g)
Πολυακόρεστα (g)
Μονοακόρεστα (g)
Trans (g)
Υδατάνθρακες (g)
Σάκχαρα (g)
Φυτικές Ίνες (g)
Νάτριο (mg)
Αλάτι (g)
Κάλιο (mg)
Φώσφορος (mg)
Ανά 100g
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
Ανά μερίδα (170g)
763
25.79
2.92
1.05
--
0.18
--
158.75
--
3.6
74.72
--
225
144
Φύλλο για πίτες με αλεύρι και γιαούρτι
Κάθε μερίδα (170g) περιέχει
Ενέργεια
763kcal
--%
Πρωτεΐνη
25.79g
--%
Αλάτι
--g
--%
Κάλιο
225mg
--%
Φώσφορος
144mg
--
Σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθραση
Tips
Ένα φύλλο εύκολο, γρήγορο για όλες τις χρήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι γιαούρτι και αλεύρι θέλετε.