ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

FAQs

Η ζωή είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μια πάθηση. Εσείς γνωρίζετε τα δικαιώματα των νεφροπαθών;

Ο ασθενής με ασφαλιστική κάλυψη δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση, καθότι τα έξοδα αιμοκάθαρσης καλύπτονται εξολοκλήρου από τον ασφαλιστικό του φορέα.

Η αιμοκάθαρση είναι εξατομικευμένη θεραπεία και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς. Βάσει των διεθνών πρωτοκόλλων συνίσταται να πραγματοποιούνται 3 συνεδρίες αιμοκάθαρσης ανά εβδομάδα, διάρκειας 4 ωρών.

Τα Νεφρολογικά μας Κέντρα συνεργάζονται με καρδιολόγο και λοιμωξιολόγο.

Οι θεράποντες ιατροί των Νεφρολογικών μας Κέντρων μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ασθενών.

Σε ασθενείς με αλλεργίες, πραγματοποιείται αιμοκάθαρση με φίλτρα των οποίων οι συνθετικές μεμβράνες έχουν αντιαλλεργιογόνα δράση.

Σε περιπτώσεις αδυναμίας μετακίνησης, τα ασθενοφόρα με εξειδικευμένο πλήρωμα μεταφέρουν τους ασθενείς από την οικία τους στο Νεφρολογικό Κέντρο και μετά το πέρας της αιμοκάθαρσης πραγματοποιείται η επιστροφή τους.

Για τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς το κράτος έχει μεριμνήσει προσφέροντας παροχές, ώστε να γίνεται η καθημερινότητά τους καλύτερη. Δικαιώματα Νεφροπαθών

Ασφαλώς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο Νεφρολογικό μας Κέντρο στον τόπο διαμονής σας και να προγραμματίσετε τις συνεδρίες σας. Διακοπές & Αιμοκάθαρση