Υποκατάστατο αλατιού
Σάλτσες & ΜαρινάδεςΥλικά
- 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη λεμονιού
Εκτέλεση
Ανακατέψτε καλά τα συστατικά στο μπλέντερ.
Αποθηκεύστε σε σφραγισμένο δοχείο με λίγους κόκκους ρυζιού
Μακροθρεπτικά Συστατικά
Ενέργεια (kcal)
Πρωτεΐνη (g)
Λίπος (g)
Κορεσμένα λιπαρά (g)
Πολυακόρεστα (g)
Μονοακόρεστα (g)
Trans (g)
Υδατάνθρακες (g)
Σάκχαρα (g)
Φυτικές Ίνες (g)
Νάτριο (mg)
Αλάτι (g)
Κάλιο (mg)
Φώσφορος (mg)
Ανά 100g
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
Ανά μερίδα (170g)
12
--
--
--
--
--
--
3
--
--
1
--
47
16
Υποκατάστατο αλατιού
Κάθε μερίδα (170g) περιέχει
Ενέργεια
12kcal
--%
Πρωτεΐνη
--g
--%
Αλάτι
--g
--%
Κάλιο
47mg
--%
Φώσφορος
16mg
--
Σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθραση