Υλικά
Βασισμένο σε 5 μερίδες ανά συνταγή
- 5 φλιτζάνια μήλα (αποφλοιωμένα και κομμένα σε φέτες)
- 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Εκτέλεση
Βάλτε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι
Προσθέστε τα μήλα.
Σοτάρετε τα μήλα μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε κανέλα και βανίλια.
Αφού αφαιρέσετε από τη φωτιά, προσθέστε γλυκαντική ουσία για γεύση.
Μακροθρεπτικά Συστατικά
Ενέργεια (kcal)
Πρωτεΐνη (g)
Λίπος (g)
Κορεσμένα λιπαρά (g)
Πολυακόρεστα (g)
Μονοακόρεστα (g)
Trans (g)
Υδατάνθρακες (g)
Σάκχαρα (g)
Φυτικές Ίνες (g)
Νάτριο (mg)
Αλάτι (g)
Κάλιο (mg)
Φώσφορος (mg)
Ανά 100g
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
Ανά μερίδα (170g)
94
--
--
--
--
--
--
1
--
--
1
--
153
10
Τηγανητά μήλα
Κάθε μερίδα (170g) περιέχει
Ενέργεια
94kcal
--%
Πρωτεΐνη
--g
--%
Αλάτι
--g
--%
Κάλιο
153mg
--%
Φώσφορος
10mg
--
Σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθραση
Tips
Τα ζεστά γλυκά μήλα είναι ένα υπέροχο και απλό επιδόρπιο για πρωινό.