Συστατικά
Με βάση 4 μερίδες ανά συνταγή.
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
1/3 πακέτου (450 γραμμάρια) πέννες
1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1/4 πράσινο λάχανο, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
2 κουταλιές της σούπας σόγια σως, χωρίς αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού
1/2 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Στοιχεία για τη διατροφή ανά μερίδα
- Θερμίδες 277
- Υδατάνθρακες 36g
- Πρωτεΐνη 6g
- Nάτριο 42mg
- Κάλιο 222mg
- Φώσφορος 83mg
- Φυτικές ίνες 13mg
Παρασκευή
Σχετικά με αυτή τη συνταγή
Δύο μεγάλα πιάτα ζυμαρικών με λάχανο αναμειγνύονται με ασιατικές γεύσεις για ένα νόστιμο συνοδευτικό πιάτο.
Διαβάστε πώς να μαγειρεύετε πιο υγιεινά και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της χ.ν.ν.:
https://www.nefroiatriki.gr/syntages/diatrofikes-symvoules-gia-meiosi-natriou-kaliou-kai-fosforou
Πηγή: nwkidney.org