+30 210 2853000
Facebook
LinkedIn
Youtube

Γιαούρτι με μέλι και αμύγδαλα

Οι συνταγές αφορούν διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθαρση

Υλικά

Με βάση 1 κεσεδάκι γιαούρτι ανά συνταγή

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 12 αμύγδαλα
Μακροθρεπτικά Συστατικά

Ενέργεια (kcal)

Πρωτεΐνη (g)

Λίπος (g)

Κορεσμένα λιπαρά (g)

Πολυακόρεστα (g)

Μονοακόρεστα (g)

Trans (g)

Υδατάνθρακες (g)

Σάκχαρα (g)

Φυτικές Ίνες (g)

Νάτριο (mg)

Αλάτι (g)

Κάλιο (mg)

Φώσφορος (mg)

Ανά 100g

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

Ανά μερίδα (170g)

279.80

13.33

12.23

1.78

2.76

7.03

--

32.86

--

2.12

152.20

--

598.60

382.80

Γιαούρτι με μέλι και αμύγδαλα

Κάθε μερίδα (170g) περιέχει

Ενέργεια

279.80kcal

--%

Πρωτεΐνη

13.33g

--%

Αλάτι

--g

--%

Κάλιο

598.60mg

--%

Φώσφορος

382.80mg

--

Σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθραση

Tips

Ένα απλό και θρεπτικό πρωϊνό!