Μπιφτέκι τόνου
Ψάρι & ΘαλλασινάΥλικά
- 340 γραμμάρια τόνος φρέσκος ή κονσέρβα σε νερό
- 2 αυγά (χτυπημένα)
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire(υγρό καρύκευμα)
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ.
Σχηματίστε μπιφτέκια και βάλτε τα σε λαδωμένο ταψί
Ψήστε στους 180°C βαθμούς για 35′ λεπτά.
Σερβίρετε ζεστά σε συνδυασμό με σάλτσα από κρέμα γάλακτος και άνηθο
Μακροθρεπτικά Συστατικά
Ενέργεια (kcal)
Πρωτεΐνη (g)
Λίπος (g)
Κορεσμένα λιπαρά (g)
Πολυακόρεστα (g)
Μονοακόρεστα (g)
Trans (g)
Υδατάνθρακες (g)
Σάκχαρα (g)
Φυτικές Ίνες (g)
Νάτριο (mg)
Αλάτι (g)
Κάλιο (mg)
Φώσφορος (mg)
Ανά 100g
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
Ανά μερίδα (170g)
158
26
--
--
--
--
--
4
--
--
456
--
141
109
Μπιφτέκι τόνου
Κάθε μερίδα (170g) περιέχει
Ενέργεια
158kcal
--%
Πρωτεΐνη
26g
--%
Αλάτι
--g
--%
Κάλιο
141mg
--%
Φώσφορος
109mg
--
Σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες για ενήλικες νεφροπαθείς ασθενείς σε αιμοκάθραση
Tips
Μπορείτε να τα συνοδέψετε με ψητά λαχανικά