Μπιφτέκι τόνου

Είδος γεύματος: Μεσημεριανό, Βραδινό

Συστατικά

ανά μερίδα

340 γραμμάρια τόνος  φρέσκος ή κονσέρβα σε νερό

2 αυγά (χτυπημένα)

1 φλιτζάνι γάλα

2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

2 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)

1/8 κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι

1/4 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire(υγρό καρύκευμα)

Στοιχεία για τη διατροφή ανά μερίδα

  • Θερμίδες 158
  • Υδατάνθρακες 4g
  • Πρωτεΐνη 26g
  • Nάτριο 456mg
  • Κάλιο 141mg
  • Φώσφορος 109mg

Παρασκευή

1
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ.
2
Σχηματίστε μπιφτέκια και βάλτε τα σε λαδωμένο ταψί
3
Ψήστε στους 180°C βαθμούς για 35' λεπτά.
4
Σερβίρετε ζεστά σε συνδυασμό με σάλτσα από κρέμα γάλακτος και άνηθο

Σχετικά με αυτή τη συνταγή

Μπορείτε να τα συνοδέψετε με ψητά λαχανικά

Διαβάστε πώς να μαγειρεύετε πιο υγιεινά και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της χ.ν.ν.:

https://www.nefroiatriki.gr/syntages/diatrofikes-symvoules-gia-meiosi-natriou-kaliou-kai-fosforou

 

Πηγή: nwkidney.org

Δείτε επίσης